Rólunk

A Dentozófia ®  Fogászati Módszerről és jómagamról nagyon röviden

Tizenéves koromtól érdekelnek az alternatív és öngyógyító módszerek,
több alternatív gyógymódról van oklevelem. A mindennapokban kiválóan működik.
A Dentozófia ®  fogászati módszerrel 9-10 éve ismerkedtem meg, Franciaországban
Dieulefitben, amely tanfolyamot 2011-ben Michel Montaudnál el is végeztem olasz,
francia, svájci kollégákkal együtt:

Közben nagy büszkeségünkre 2013-ban, Olaszországban, Francesco Surace, a Dentozófia ® módszer fogászati eredményeiről írt egyetemi szakdolgozatával, maximális pontszámot ért el, “Pszicho-emotivitás, a sztomatognatikus rendszer morfológiai és funkcionális jellemzői a Dentozófia szerint” címmel:

Barátságunk jeléül és miután a módszer hatékonyságáról megbizonyosodtam, 2012-ben, Magyarországon, a módszert elláttattam védjeggyel és lefordítottam Michel Montaud “Nos dents vers le sante” című első könyvét, illetve lektoráltattam 2013-ban, melyet 2015-ben “Dentozófia – a fogak bölcsessége” jelentettek meg Magyarországon.

Jelenleg több oszágban tartunk Dentozófia ®  fogászati konferenciát és tanfolyamot, ötvözve például Claude Montaud-Beatriz Padovan módszerével:

2016-ban Budapesten is megszervezésre került egy Dentozófia ®  fogászati módszerhez tartozó, könyv és tanfolyam bemutató, amelyben két elismert olasz Dentozófus volt a segítségemre: Alessandro D’Angelo és Marco Bertoletti.

Barátságunk jeléül és miután a módszer hatékonyságáról megbizonyosodtam, 2012-ben, Magyarországon, a módszert elláttattam védjeggyel.
Jelenleg több oszágban tartunk Dentozófia ®  fogászati konferenciát és tanfolyamot, ötvözve például Claude Montaud-Beatriz Padovan módszerével:

 

2017-től már magyar fogászati szalkembereknek is tartottunk Dentozófia ®  fogászati tanfolyamot Torinóban (lásd: http://dentozofia.hu/dentozofusaink/).

Még ugyanabban az évben részt vettem, egy Dentozófia ®  fogászati tanfolyamon Dieulefitben olasz, szlovén, spanyol, francia, svájci és egyéb nemzetiségű fogorvosok és egyéb terapisták társaságában:

 

Mindeközben 2018-tól már Madridban is tanfolyamok indultak és ahol ugyancsak nagy népszerűségnek örvend Michel Montaud módszere:

 

Jelenleg is több fogászati tanfolyam megszervezésén munkálkodunk Franciaországban, Olaszországban, Magyarországon, Spanyolországban stb.
Folyamatosan indítunk tanfolyamot magyarok részére is, melyekre bármikor lehet jelentkezni. Tanfolyam helyszínek 2020-ban: Budapest, Nemzetközi Dentozófia ®  Fogászati Tanfolyam logopédusoknak, illetve egy Bemutató a módszerről a Triadent támogatásával; valamint Torinó, Nemzetközi Dentozófia ®  Fogászati Tanfolyam fogászati és egyéb szakembereknek.

Várjuk az érdeklődő szakemberek jelentkezését, akik ezzel a módszerrel professzionálisan foglalkoznának, és részt vennének egy multidiszciplináris munkában, illetve akár páciensek érdeklődését is, akik szakembert keresnek.